AaB-keeper blev skudt i sænk: Jeg er kommet videre

Målmand Carsten Christensen får sjældent chancen for AaB. Og da det skete for to uger siden i Europa League, lukkede han fem mål ind.

Torsdag aften er reservekeeperen klar til at tage revanche mod portugisiske Rio Ave, der kommer på besøg i Aalborg.

- Der er ingen tvivl om, at det ikke er sjovt at lukke fem mål ind på et kvarter, siger Carsten Christensen om 0-6-nederlaget til Steaua Bukarest.

- Det er nærmest kun til træning, at det sker. Det var ikke sjovt, men det er ikke sådan, at det har ødelagt min nattesøvn. Jeg har lagt det bag mig og er kommet videre, siger den 28-årige målmand, der blot har spillet en håndfuld førsteholdskampe for AaB.

Han fortæller, at nedturen i Rumænien hurtigt var ude af systemet.

- Jeg har ikke været påvirket af det. Det var mest på vejen hjem i flyveren, fordi det var en træls kollektiv oplevelse, vi var ude for, siger Christensen.

Han blev skiftet på banen i begyndelsen af anden halvleg mod Steaua Bukarest, da AaB's førstekeeper, Nicolai Larsen, begik straffespark og blev udvist.

- Jeg kunne ikke have gjort det meget anderledes i den kamp. Måske kunne jeg være gået til den anden side på straffesparket og fået en anden og mere positiv start på kampen, men ellers var der ikke så meget, siger Carsten Christensen.

Torsdag aften glæder han sig til at få en ny chance for at vise sig frem i Europa League.

- Jeg skal ind og bevise, hvad jeg kan. Ikke så meget over for træneren, for han kender mig og ser mig til daglig, men mere for omverdenen, som jeg vil vise, at jeg kan være med på det her niveau. Hvis en stamspiller spiller skidt, så kan han spille godt weekenden efter, men den mulighed er der ikke altid, når man er reserve. Derfor er det vigtigt at gå ind og give den gas, siger han.

Kampen mod Rio Ave bliver spillet klokken 19.00 i Aalborg.

Modstanderne fra Portugal tabte i første runde på hjemmebane med 0-3 til Dynamo Kiev fra Ukraine.

/ritzau/

 

Dagens Gossip