AaB-lyn afviser nordjysk stormløb i Brugge

Selv om fodboldspillerne i AaB har et enormt arbejde foran sig, hvis de skal vende sidste uges 1-3-nederlag til Club Brugge i returkampen torsdag aften, skal man ikke regne med at se et dansk hold forsøge at løbe hjemmeholdet over ende.

Tværtimod vil de danske mestre gribe det forsigtigt an fra start og i stedet forsøge at finde tilbage til det gode pasningsspil, som har været fraværende i forårets to første kamp.

- Ja, der står 1-3, men vi skal ikke ud at blæse til angreb fra start, siger hurtigløberen på højre back Henrik Dalsgaard.

- Vi skal se, om vi kan få vores spil i gang og arbejde os ind i det, og så må vi prøve at få lavet de nødvendige mål undervejs. Vi afventer og ser, hvordan Club Brugge kommer ud til kampen, så vi kommer ikke til at kaste alt frem i første halvleg, siger han.

Alle i AaB-lejren anerkender, at opgaven ser meget svær ud på papiret, men optimismen har alligevel fået et lille nøk opad siden sidste uges nederlag.

Det skyldes ikke kun sidste-minuts-sejren over Brøndby i søndags, men også at spillerne nu har haft mulighed for at gense kampen mod Club Brugge.

- Humøret var nede lige efter kampen, men når man ser tilbage, så var vi jo godt med i de første 20 minutter. Samtidig må man sige, at de to sidste af Club Brugges mål kunne vi næsten ikke gardere os imod, siger Dalsgaard.

Han peger på Lior Refaelovs flotte langskud til 2-0 og derefter AaB-stopperen Kenneth Emil Petersens unødvendige selvmål, som formentlig endegyldigt beseglede AaB's skæbne i denne omgang.

- Man tænker ikke over, at det snart kan være slut i Europa, og at man skal huske at nyde det. Det kan godt være, at jeg kommer til at gøre det efter kampen, men lige nu spekulerer jeg kun på at vinde, siger Henrik Dalsgaard.

Returkampen mellem Club Brugge og AaB spilles klokken 21.05 torsdag aften.

/ritzau/

 

Dagens Gossip