AaB-målmand efter 0-2 mod Kiev: Som en kold spand vand

07/11/2014

Han var med flere redninger med til at holde Dynamo Kiev fra at score i kampens første 70 minutter.

Men til sidst måtte AaB-målmanden Nicolai Larsen se sig passeret to gange, da de danske fodboldmestre tabte 0-2 på udebane i Europa League.

- Jeg er meget skuffet, siger Nicolai Larsen til Canal 9.

Han havde holdt målet rent i AaB's fire sejre op til kampen mod Dynamo Kiev.

Men efter 535 minutter uden at indkassere mål blev han passeret, da Domagoj Vida 20 minutter før tid headede 1-0-scoringen i mål.

Kort før tid scorede indskiftede Oleh Gusev til 2-0 med et afrettet skud.

Lige inden det første mål var ukrainernes Aleksandar Dragovic ellers blevet vist ud, da han rev Kasper Risgård ned i frit løb mod mål.

- Det er selvfølgelig skuffende. Kampen forløb, som vi gerne ville have, og de fik et rødt kort. Det åbnede det op til vores fordel.

- Det var en kold spand vand i hovedet, at de scorede lige efter, siger Nicolai Larsen.

AaB er nummer tre i gruppe J med seks point for fire kampe.

Dynamo Kiev fører med ni point, mens Steaua Bukarest har syv point på andenpladsen.

Rumænerne skuffede med 2-2 ude mod Rio Ave fra Portugal, der har et point.

AaB kan fortsat selv bestemme, om holdet skal være et af de to hold, der går videre til 1/16-finalerne.

Hvis den danske klub vinder hjemme over Steaua og ude over Rio Ave, kommer AaB videre.