AaB mister egenkapital og nedjusterer årsregnskab

admin

|

15/10/2013

Dagens topnyheder

Fodboldklubben AaB er yderligere presset på økonomien.

Tirsdag meddelte Sport On Top ApS, som AaB A/S gennem datterselskabet AaBSport.dk A/S ejer 25,2 procent af, at yderligere driftstab har ført til en markant nedjustering af forventningerne til årets resultat i Sport On Top ApS.

Ifølge Sport On Tops bestyrelse udgør det en risiko i forhold til selskabets fortsatte drift og fører til overvejelser omkring den fremtidige forretningsmodel.

AaB havde forventet at komme ud af regnskabsåret 2013 med et plus, men må nu nedjustere forventningerne til et underskud i niveauet fem til 10 millioner kroner.

Klubben havde i sommer en egenkapital på 12,2 millioner kroner, men den er nu tabt. Til gengæld er lånekapitalen på 11,4 millioner kroner blevet forlænget.

- Det er en ærgerlig sag, som vi naturligvis helst ville have været foruden, men omvendt har der været tale om en risikofaktor, som vi nu kan forholde os til og gøre op med, siger AaB's administrerende direktør, Stephan Schors, og uddyber:

- Vi er glade og taknemmelige for den opbakning, forlængelsen af de ansvarlige lån er udtryk for. I forhold til den daglige drift ændrer nedskrivningen ikke noget.

- Vi er nået langt i arbejdet med at skabe balance, men der er stadig et stykke vej til at skabe balance i driften på baggrund af en budgetteret midterplacering i Superligaen, siger Stephan Schors.

/ritzau/