AaB om skuffende efterår: Har ikke nået samme højder

Skrevet af admin

01/12/2014

Mest læste i dag

AaB har med søndagens i 0-1-nederlag mod FCK otte point op til medaljepladserne i Superligaen. Nordjyderne skal dermed kigge langt efter et slutresultat, der på nogen måde minder om sidste sæson, hvor man endte med at vinde hele ligaen.

Specielt de to seneste nederlag mod FC Midtjylland og FC København har øget afstanden til toppen, inden Superligaen går på vinterpause.

Spillet generelt i efteråret har også været af svingende kvalitet for AaB, der ikke har ramt sidste sæsons offensive klang og effektivitet på den sidste tredjedel af banen.

- Vi har ikke nået de højder offensivt. Der er en grund til, at man ikke har scoret mere end 15 mål. Vores intentioner i spillet har været det samme, men vi har ikke haft lige så mange perioder i hele kampe som sidste år, hvor det hele bare kørte, siger træner Kent Nielsen.

- Det er ikke så unaturligt, når man også kigger på den nye besætning, vi har skullet spille med, siger han.

Ifølge AaB-profilen Kasper Risgård har flere ting været afgørende for, at de danske mestres halvsæson ikke har ramt de ønskede højder.

- Vi har haft rigtig mange kampe i det her efterår. Vi har været meget ramt af skader, men vi har ikke brugt det som undskyldning. Der er en masse nye unge spillere, der er kommet ind og har fået chancen. Det er vejen frem her i AaB.

- Vi vil selvfølgelig rigtigt gerne ligge i toppen. Ingen tvivl om det. Det kommer an på så meget, siger Kasper Risgård.

AaB møder i efterårets sidste spillerunde OB ude.

/ritzau/