AaB ophæver midtbanespillers kontrakt

23-årige Mathias Wichmann skifter fodboldtilværelsen i AaB ud med én hos Viborg i landets næstbedste række.

Onsdag meddeler AaB i en pressemeddelelse, at klubben har ophævet midtbanespillerens kontrakt med øjeblikkelig virkning.

Kort efter kunne Viborg på sin hjemmeside oplyse, at klubben henter Wichmann på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2017.

- Viborg har gang i et spændende projekt med mange dygtige spillere, og jeg tror på, at det er det rette sted at udvikle mig yderligere.

- Jeg er sulten efter spilletid, og samtidig vil jeg gerne spille på den centrale midtbane igen, og det håber jeg på at få opfyldt i Viborg, siger Wichmann til Viborgs hjemmeside.

Manglende spilletid er årsagen til, at Wichmann søger væk fra AaB et halvt år inden kontraktudløbet.

- Jeg må være realistisk at sige, at jeg har brug for fast spilletid, hvis jeg skal fortsætte min udvikling, og det har jeg endnu ikke udsigt til i AaB, hvorfor et klubskifte er logisk, siger Mathias Wichmann i pressemeddelelsen fra AaB.

Han har været AaB-spiller, siden han skiftede til klubben som lilleputspiller, så det er med vemod, at mesterklubben tager afsked.

- Wichmann er et produkt af vores dygtige talentarbejde, men vi er blevet enige om, at det er bedst for Mathias' udvikling at fortsætte karrieren et sted, der kan tilbyde mere spilletid, end vi kan på nuværende tidspunkt, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

Wichmann nåede at spille 130 officielle kampe og score fem mål for AaB.

/ritzau/

 

Dagens Gossip