AaB overlever chokstart og besejrer Odder i målorgie

Det blev en spektakulær kamp i Nordjyske Arena i Aalborg, da fodboldklubben AaB onsdag gik videre til kvartfinalerne i pokalturneringen, DBU Pokalen.

Modstanderen, Odder IGF fra 2. division vest, chokstartede ved at score til 1-0 i kampens første minut efter et kæmpekoks i AaB-forsvaret. Men det lykkedes de forsvarende pokalvindere at vende tilbage og vinde 4-2.

AaB var før kampen hårdt ramt på spillerfronten, eftersom klubben fortsat har mange spillere på skadeslisten.

Derudover stod hverken anfører Rasmus Würtz eller Nicolaj Thomsen til rådighed, da de tirsdag aften var med til at tabe 0-2 med A-landsholdet til Rumænien i Bukarest.

Som om at det ikke var nok, havde cheftræner Kent Nielsen lagt sig med influenza, så assistenten Allan Kuhn ledede holdet mod Odder.

Kent Nielsen fik det næppe bedre i sygesengen, da Odder kom foran i kampens første minut.

AaB-forsvareren Kenneth Emil Petersen lagde bolden for kort tilbage til målmand Nicolai Larsen, og så smuttede Odders Nicolai Johansen imellem og scorede til 1-0.

Odder-spillerne var i drømmeland i fem minutters tid, men så udlignede AaB-veteranen Thomas Augustinussen på et hovedstød.

Nogle minutter senere scorede Nicklas Helenius til AaB-føring på 2-1, og så lignede det, at ro og orden var genoprettet.

Men så tog Odder-spilleren Tobias Rocatis sagen i egne fødder, da han efter cirka 20 minutters spil drønede kampens fjerde scoring forbi Nicolai Larsen med et utageligt skud.

De forvænte tilskuere måtte vente til kampens 53. minut på den næste scoring.

Den leverede AaB's Henrik Dalsgaard, da han med et spektakulært venstrebensdrøn sendte bolden ind i netmaskerne til 3-2.

Senere øgede Anders K. Jacobsen til slutcifrene, men Odder gav på intet tidspunkt op og var tæt på at score flere gange.

/ritzau/

 

Dagens Gossip