AaB-profil om nedtur i Odense: En bekymrende situation

admin

425 uger siden

|

29/05/2016

Dagens topnyheder

AaB endte Superliga-sæsonen med endnu et nederlag, da holdet trods en 2-0-føring ved pausen tabte 2-3 til OB.

Det efterlader AaB på en femteplads i Superligaen efter blot fire sejre i foråret, og Kasper Risgård erkender, at holdet trænger til ferie.

- Vi har ikke selvtilliden for tiden, det må vi erkende. Det har været et rigtig hårdt forår, og vi trænger til at få ferie og få hovedet væk fra disse kampe, hvor vi har oplevet mange nederlag og skuffelser, siger Risgård.

Midtbanespilleren er spændt på transfervinduet, hvor profiler som Kenneth Emil Petersen og Lukas Spalvis skifter væk.

- Man er selvfølgelig noget bekymret over situationen. Vi mister igen stamspillere i det kommende vindue, det har vi gjort mange gange før. Vi mister nogle rigtig vigtige spillere og ved ikke, hvad der sker med Nicolaj Thomsen og Rasmus Jönsson.

Cheftræner Lars Søndergaard føler, at søndagens kamp var et godt billede på AaB's sæson generelt.

- Kampen ligner meget godt vores sæson. Første halvdel var vi rigtig gode, spillede god fodbold og scorede mange mål, og i anden del faldt vi sammen. Det er enkle mål, de scorer, efter personlige fejl, og det har været kendetegnende for vores forår, siger Søndergaard.

- Det er svært at se på sæsonen som helhed. Havde vi før sæsonen snakket om at være inde i kampen om europæiske pladser til næstsidste spilledag, så havde det været godkendt, men efter vores rigtig gode efterår, så er vi selvfølgelig skuffede over, at det blev en femteplads.

- Vi skal især se på de seneste fire-fem kampe, hvor vi slet ikke har leveret. Holdet har brug for ferie. Når man går ind til en halvsæson med store forventninger, så går man skuffet på ferie. Vi har fejlet i foråret og skal starte på en frisk, siger han.

AaB slutter på femtepladsen i Superligaen med fire point op til Brøndby på fjerdepladsen.

/ritzau/