AaB-profiler: Fuldt fortjent FCM-sejr

AaB var i store problemer, da de søndag aften mødte FC Midtjylland på udebane. Midtjyderne dominerede det meste af kampen og vandt 2-0 på en dag, hvor AaB aldrig rigtig fik gang i sit spil.

- Vi spillede meget på FC Midtjyllands præmisser. Vi var for febrilske, når vi havde bolden, og vi kunne ikke få ro på vores eget spil. FC Midtjylland lagde et tungt pres på os, og det lykkedes ikke at spille os ud af deres pres.

- FC Midtjylland er et kanonstærkt hold, og det er svært at møde dem på deres hjemmebane. Vi kan ikke sige noget til, at de vandt i dag, siger Kasper Risgård.

Heller ikke Kenneth Emil Petersen havde noget at indvende mod FC Midtjyllands sejr.

- Vi havde svært ved at komme frem til de store chancer. Vi havde mange muligheder, som var lige ved og næsten, men alt i alt må vi erkende, at det er fortjent, FC Midtjylland vandt i dag. De var bedre end os, siger forsvarsspilleren.

AaB’s cheftræner var ærgerlig over nederlaget, men erkendte også, at de på dagen mødte et stærkt hold, som gjorde det svært for udeholdet.

- FC Midtjylland var meget aggressive og spillede kampen meget hårdt, hvilket var med til ødelægge vores omstillinger. De var også gode til at holde i bolden, så vi havde svært ved at presse dem, siger Kent Nielsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip