AaB skal pynte på elendig udebanestatistik i Brugge

Det begyndte ellers så godt. AaB's imponerende 2-0-sejr på udebane over Dinamo Zagreb blev startskuddet til det flotte europæiske togt, der fortsætter - og formentlig slutter - med torsdag aftens returkamp mod Club Brugge.

Men siden den festlige aften i Kroatiens hovedstad er AaB's Europa-triumfer udelukkende blevet skabt hjemme i Nordjylland. Resultaterne på europæisk græs har været en jammer: Fire kampe, fire nederlag, målscore på 0-14.

- Vi har haft problemer på udebane, og vi har snakket en del om, hvad vi kan gøre anderledes, så vi kan få flere point ude, siger AaB's målmand Nicolai Larsen.

- Det er svært at sige, hvad årsagen er, for det er ikke kun i Europa League. Vi ser det desværre også i Superligaen. Vi føler os rigtig godt tilpas på hjemmebane, hvor vi har et godt publikum og ved, at vi har en god chance for at dominere.

Med et 1-3-nederlag fra hjemmekampen mod Club Brugge i hånden og den triste udebanestatistik i baghovedet er der nærmest brug for et mirakel, hvis AaB skal nå 1/8-finalen i Europa League.

Men som professionelle sportsmænd er Nicolai Larsen og holdkammeraterne opdraget til at jagte selv den mindste mulighed - også når det på forhånd synes umuligt.

- Chancen for at gå videre er ikke stor. Hvis den er én procent, så går vi efter den. Vi er her for at vinde 3-0, og et tidligt mål kan gøre kampen rigtig sjov, mener AaB-keeperen.

AaB's udekamp i Brugge begynder klokken 21.05 torsdag aften.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip