AaB-skurk efter ydmygelse: Vi må ikke kollapse på den måde

Skrevet af admin

22/03/2015

Mest læste i dag

Det lignede en sikker hjemmesejr til AaB, da nordjyderne og Sønderjyske gik til pausen i de to holds møde i Aalborg søndag eftermiddag i Alka Superligaen.

De forsvarende danske mestre førte med 1-0 og havde udspillet sønderjydernes defensiv i løbet af de første 45 minutter.

Men fire minutter inde i anden halvleg begik Rasmus Thelander en brøler, som satte Marvin Pourie i frit løb mod AaB's mål.

Sønderjyske-angriberen scorede til 1-1, og så gik det ellers bare ned ad bakke for AaB - nordjyderne endte med at tabe 1-4 i egen hule efter en katastrofal anden halvleg.

Rasmus Thelander erkendte efter kampen, at hans fejl ved det første Sønderjyske-mål satte gang i søndagens nedsmeltning.

- Jeg ville aflevere bolden til Kenneth Emil Petersen, men den røg under min fod, og så gik det stærkt. Det satte det hele gang, og holdet faldt sammen, men vi burde have vist noget mere styrke. Det er pisse irriterende, siger Rasmus Thelander.

- Jeg kan ikke gøre så meget ved. Jeg er utrolig ked af det på holdets vegne, og jeg kommer ikke til at sove godt i nat. Men det må ikke kollapse på den måde, og vi må kigge fremad.

- Vi satsede til sidst og var ude af struktur. Vi var foran og ville gerne jagte, og derfor gav vi en masse omstillinger væk, siger han.

AaB kunne med en sejr have kravlet op på siden af Randers FC på tredjepladsen, men endte i stedet med at tabe holdets anden kamp i træk.

- Der var ingen af os, der havde set den her komme. Vi viste mange gode takter og følte, at vi spillede en kontrolleret kamp, siger Rasmus Thelander.

/ritzau/