AaB-skurk: Kommer til at ligge søvnløs

AaB pressede og pressede i slutfasen, men det var ikke nok til at få point med fra Brøndby. De forsvarende mestre måtte se sig slået med 1-2 i Superligaen, et nederlag der gør ondt.

Ikke mindst på stopperen Kenneth Emil Petersen, der på det nærmeste forærede Brøndby det andet mål, da han med en alt for kort tilbagelægning spillede Teemu Pukki helt fri.

- Ved 2-0-målet fejlede jeg grumt, og det betyder, at jeg kommer til at ligge søvnløs i nat, siger Petersen.

- Jeg så ikke Pukki, men ramte også bolden for blødt, så det var en 100 procent dårlig aktion. Det sker til tider, at man laver fejl som forsvarsspiller, og det plejer som regel at koste mål.

Trods Kenneth Emil Petersens brøler havde AaB chancerne til at komme tilbage i kampen, især i en meget hektisk slutfase, hvor bolden konstant var i Brøndbys felt.

- Når man kigger på det indholdsmæssige, så gjorde vi rigtig mange ting rigtigt. Vi er mange gange blevet spurgt, om vi kan holde til at spille både Superliga og europæisk, men det synes jeg igen, at vi understregede, at vi kan, siger træner Kent Nielsen.

- Mange ting lykkedes godt for os men vi erkender også, at vi mangler de små ting for at gøre det helt færdigt. For så havde vi også fået point med herfra.

Selvom det blev til et nederlag, føler Kent Nielsen, at der er meget at tage med hjem til Aalborg.

- Den udstråling og den power, spillerne viste, og også det spil, der blev leveret, er klare fremskridt i forhold til det, vi har leveret tidligere i efteråret, siger træneren.

- Hvis ikke Lukas Hradecky havde haft en superredning til sidst, havde præstationen også givet point til os, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip