AaB slipper glæden løs

Skrevet af admin

18/05/2014

Mest læste i dag

AaB har vanen tro ikke skudt for højt med målsætningen i Superligaen. Længe ville nordjyderne end ikke snakke om en topplacering, men som foråret skred frem blødte de lidt op.

Søndag aften kunne nordjyderne så fejre den ultimative triumf, både mesterskabet og pokaltitlen i dansk fodbold.

- Det er først inden for den sidste uge, hvor det hele er blevet afgjort, at det er gået op for os. Vi har ikke taget glæderne på forskud på noget tidspunkt, siger anfører Rasmus Würtz.

- Som foråret skred frem kunne man selvfølgelig begynde at drømme, og vi havde nogle nøglekampe mod FC København, FC Midtjylland og også mod Brøndby, og dem formåede vi at vinde alle sammen.

- Det var nok det der gjorde det store udslag i tabellen. Men arbejdet skule gøres færdigt, og heldigvis holdt vi hovederne kolde i slutfasen.

Mesterskabet blev sikret for en uge siden, så søndagens kamp mod AGF skulle bare overstås. Det blev den, med en 1-0-sejr til følge.

- Vi ville rigtig gerne slutte ordentligt af. Vi spillede ikke en ret god kamp, specielt ikke i første halvleg, men i anden halvleg var det bedre og vi vandt trods alt fortjent, siger Würtz.

- At det så betyder vi vinder mesterskabet med syv point vidner jo om, at vi har haft en supergod sæson.

AaB'erne skal søndag aften køres i åben bus gennem Aalborgs gader, hvorefter de skal fejres i Jomfru Ane Gade.

/ritzau/