AaB-talent har fået smag for vigtige scoringer

Det er kun ni dage siden, Nicolaj Thomsen sendte det danske U21-landshold til EM med sin scoring mod Island, og torsdag aften var den talentfulde nordjyde igen klar med vigtige mål.

Thomsen trillede to bolde i nettet, da AaB tog en imponerende 3-0-sejr over Dynamo Kiev i Europa League, og det er selvsagt en fremragende følelse for en mand, der har fået skældud for ikke at score nok.

- Det var to nemme mål, men det var dejligt at få dem ind. Personligt spillede jeg ikke min bedste kamp, men på sådan en dag lykkes man nogle gange med nogle andre ting end normalt, og målene giver noget selvtillid, siger Nicolaj Thomsen.

Venstrekantspilleren var lige som sine holdkammerater imponeret over det ukrainske storhold.

- Det var et rigtig godt hold, vi mødte. Individuelt var de et par niveauer over os, men vi gjorde det rigtig svært for dem at komme igennem og stod godt sammen.

- Og så lykkedes vi med noget af det, vi ikke har været så gode til i denne sæson: At få skabt de åbne chancer og få scoret på dem. Det er vist det mest effektive, vi har været i hele sæsonen.

- Det er den største præstation, jeg har været med til som AaB-spiller, siger Nicolaj Thomsen.

Med sejren er AaB oppe på seks point efter de første tre kampe. Det samme har Dynamo Kiev og Steaua Bukarest, mens Rio Ave fortsat er uden point i gruppen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip