AaB tilknytter succesrig svensker igen

I sidste sæson var offensivspilleren Rasmus Jönsson en succes som lejesvend hos fodboldklubben AaB, der vandt det danske mesterskab og pokalturneringen.

Nu kan fodboldfansene i Aalborg se frem til et gensyn, for AaB har købt svenskeren på en toårig kontrakt fra Wolfsburg i Tyskland.

- Rasmus er en klassespiller, og i den seneste sæson så vi hans store værdi for holdet, hvor hans blik for spillet gav adskillige mål, assists og chanceskabende afleveringer, siger AaB's sportschef, Allan Gaarde, i en pressemeddelelse.

- Rasmus har nu gennemgået en operation i lysken, og der vil derfor gå et stykke tid, inden vi ser ham i aktion. Alligevel er vi sikre på, at vi endnu ikke har set det bedste fra ham, og vi glæder os til igen at se ham trække den rød-hvide trøje over hovedet.

Rasmus Jönsson ser frem til gensynet med AaB og Aalborg.

- Alt omkring holdet og trænerteamet er perfekt, så det betyder meget for mig i forhold til, at jeg ønskede at komme tilbage til AaB.

- Jeg føler mig meget værdsat og trives virkelig i Aalborg, så jeg glæder mig til at komme tilbage og er meget opsat på at vise fansene, hvor god jeg er, når jeg er på 100 procent, siger han.

Rasmus Jönsson nåede som lejesvend at spille 20 kampe og score seks mål for AaB. Han får trøje nummer 10 hos mestrene.

/ritzau/

 

Dagens Gossip