AaB-træner efter 0-3: Personlige fejl blev afgørende

AaB formåede ikke at følge op på den seneste tids gode form, da klubben søndag mødte FC Nordsjælland på udebane.

Her blev det til et nederlag på 0-3 til nordjyderne, hvor personlige fejl blev afgørende for AaB. Det mener i hvert fald AaB-træner Lars Søndergaard.

- Der er forskellige kvaliteter på alle hold, og i dag mødte vi et hold, som straffede os, når vi lavede fejl. Der var nogle individuelle fejl, som gjorde, at FC Nordsjælland scorede de to første mål.

- Det virkede som en spand koldt vand i ansigtet på os. Vi startede egentlig kampen godt, og vi kunne godt have været foran med 1-0 eller 2-0. Men da vi så gav dem målet, så skete der noget mentalt, som er uforklarligt, siger Søndergaard.

Den analyse var AaB’s offensive profil Nicolaj Thomsen enig i.

- Det sker jo en gang i mellem, at man laver store fejl i fodboldkampe. Efter den første fejl, som førte til Bruninhos første mål, faldt vi meget i niveau, og vi spillede meget forkrampet herefter. Vi var lidt rystede, og det fungerede bare ikke for os derefter, siger Thomsen.

Han mente ellers, at AaB’erne var kommet godt ud til kampens åbning.

- Vi startede rigtigt godt, og derfor synes jeg ikke helt, at 3-0 er et retvisende resultat. Vi spillede ikke godt, men vi spillede altså heller ikke til et 0-3-nederlag, siger Thomsen.

Det var Kasper Pedersen, som tegnede sig for holdets første personlige fejl, der førte til Bruninhos føringsmål. Det ansvar erkendte han efter kampen, men han ville ikke give kunstgræsset skylden for fejlen.

- Der kom en høj bold, som jeg forsøgte at tæmme med brystet. Jeg havde godt set, at Bruninho var tæt på mig, men prøvede alligevel at håndtere det. Det lykkedes ikke, og da jeg forsøgte at sætte efter ham, så mistede jeg et skridt.

- Der var nogle af os, som havde svært ved at stå fast, men det kan man ikke bruge til noget, siger Pedersen.

Næste opgave for AaB er søndag, hvor klubben møder Hobro hjemme i Aalborg.

 

Dagens Gossip