AaB-træner efter sejr: Det var ikke kønt

AaB og Randers FC tørnede søndag sammen i det, der blev en meget rodet affære på Nordjyske Arena.

AaB endte med at vinde 2-1, og nordjyderne er dermed nu kun tre point fra Randers' tredjeplads i Alka Superligaen.

Men trods de tre point erkendte AaB-træner Kent Nielsen efter kampen, at mødet mellem de to jyske hold ikke var et kønt syn.

- Det var to trætte hold. Det blev underholdende, men der var mange defensive fejl. Der var en masse tilfældigt spil, og der var flere tilfældigheder end kønt spil, siger AaB-træneren.

AaB har fået maksimalt udbytte af forårets første kampe i Alka Superligaen. Først slog de danske mestre Brøndby, i mandags gik det ud over Esbjerg, og søndag var det så Randers, der måtte se sig slået af de bolsjestribede.

- Vi er rigtig glade for sejren, for vi har slidt og slæbt de seneste par uger. Det er imponerende, at vi har skabt så gode resultater i Superligaen, siger Kent Nielsen.

Matchvinder for AaB blev Thomas Enevoldsen, der i anden halvleg bankede hjemmeholdet foran på et langskud. Det var tredje mål i denne uge af Enevoldsen, der også scorede i de to opgør - liga og pokal - i Esbjerg.

- Det er dejligt at score tre gange på en uge, og især når det ender med at få betydning for kampen. Det gør det selvfølgelig til en ekstra god følelse, siger Thomas Enevoldsen.

Thomas Enevoldsen kom til AaB i sommer på en lejeaftale fra belgiske Mechelen. I løbet af efteråret kom Enevoldsen aldrig op i gear efter en længere skadespause, men nu ser det endelig ud til, at den tidligere landsholdsspiller er ved at nærme sig topformen.

- Spillemæssigt bliver det bedre og bedre. Jeg føler, jeg begynder at bidrage med en masse offensivt for holdet. Nu er jeg afgørende for holdet, scorer en masse mål og er med til at skabe chancer, siger han.

Thomas Enevoldsen og AaB skal i næste runde af Alka Superliga en tur til Hobro.

/ritzau/

 

Dagens Gossip