AaB-træner efter sejr: Fik vist en ny side af os selv

AaB tog søndag et stort skridt mod medaljer, da nordjyderne slog FC København med 2-1 efter en underholdende afslutning.

FCK udlignede med 10 minutter igen til 1-1 i Aalborg, men kort efter headede AaB-angriberen Jeppe Curth bolden i nettet til slutresultatet 2-1.

AaB-træner Kent Nielsen var imponeret over nordjydernes præstation, som søndag var mere præget af hårde tacklinger end det vanlige polerede fodbold.

- Vi fik vist en anden side af os selv. Stor ros til spillerne for at finde saft og kraft, selvom det ikke er det, der står øverst på hitlisten hos vores spillere.

- Det er ikke ofte, vi har stået i en situation, hvor vi har været så fysisk og mentalt pressede. Fodboldhold skal have mange facetter, så det glæder mig, at vi fik vist fight og vilje, siger Kent Nielsen.

AaB har med sejren syv point ned til Brøndby og FC København på tredje- og fjerdepladsen. Samtidig er nordjyderne stadig kun to point fra guldpositionen, hvor FC Midtjylland ligger. Alligevel vil Kent Nielsen ikke kalde AaB for guldfavorit.

- Mange af spillerne har ikke prøvet at stå i den her situation før. Vi aner ikke, hvordan det bliver, når de står, hvor tingene bliver afgjort. De næste 14 dage kommer til at definere vores afslutning på sæsonen.

- Vi er i toppen, og vi har også spillet til det. Det er ikke mange kampe, vi har tabt. Men fordi vi har gjort det nu i 15 til 20 kampe, kan vi ikke sige noget endnu, siger Kent Nielsen.

AaB møder i næste spillerunde topholdet FC Midtjylland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip