AaB-træner før umulig mission: Vi skal have et resultat

25/02/2015 19:50

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Selv om AaB's Europa League-returkamp mod Club Brugge torsdag aften mest af alt ligner et hyggeligt europæisk afdansningsbal, kommer man ikke til at se et dansk hold med laksko og lallet attitude.

Det lover træner Kent Nielsen efter ankomsten til Belgien, hvor AaB skal forsøge at gøre det umulige og vende 1-3-nederlaget fra den første kamp til samlet sejr og dermed kvalifikation til 1/8-finalen.

- Vi er her for at få et resultat, det vil sige prøve at vinde kampen. Som tingene skrider frem, må vi se, hvordan det udvikler sig, og om vi har en chance for at gå videre, siger Kent Nielsen, der ikke har nogen plan om at spare spillere.

- Vi viste sidste forår, at vores trup er i stand til at spille mange kampe på kort tid. At vi spiller igen på mandag i Superligaen, betyder ingenting for startopstillingen mod Club Brugge.

Mestertrænerens håb om et godt resultat hænger på, at hans spillere i sidste uge begik nogle slemme fejl, som man med god ret kan forvente, at de kan lægge fra sig i returkampen.

Specielt belgiernes første og tredje mål var til at undgå, mener Nielsen.

- Club Brugge spillede godt, og selv om jeg ikke var tilfreds med vores indsats ved alle deres mål, var deres sejr i orden. Vi skal undgå at begå de samme fejl, være mere effektive og have større kvalitet, når vi har bolden, siger han.

AaB har taget hele truppen med til Belgien - måske i forventning om, at det bliver sidste europæiske udflugt i denne omgang.

Målmand Nicolai Larsen har rejst sig fra sygesengen, hvor han lå, da AaB slog Brøndby i søndags. Der er også håb om, at Nicolaj Thomsen kan blive klar efter sine ankelproblemer.

- Selv en lille sejr tæller for os, for vi vil gerne runde godt af og skaffe Danmark nogle point til den europæiske rangliste, siger Kent Nielsen.

Kampen fløjtes i gang klokken 21.05 torsdag aften.

/ritzau/