AaB-træner om skuffende forår: Vi har mistet rytmen

AaB gik ind til forårssæsonen som måske den største bejler til at udfordre topholdet FC København i Superligaen.

Nordjyderne sluttede efteråret af med en stribe af sejre og et offensivt spil, der bragte minderne i Aalborg tilbage til mesterskabet og pokaltitlen i 2014.

Men i foråret har både pointene og spillet været langt fra efterårets standard, til trods for at holdet - bortset fra Henrik Dalsgaard - nærmest er intakt.

I de to seneste kampe er det blevet til hjemmebanenederlag mod AGF og Sønderjyske. Træner Lars Søndergaard erkender, at AaB er langt fra efterårets niveau.

- Det er stolpe ud for os i øjeblikket, mens det var stolpe ind for os i efteråret. Det er en del af fodbold, og derfor skal vi arbejde hårdt for at komme tilbage.

- Vi kommer ikke så let til tingene. Vi slider med pasningsspillet, og det er klart, at vi ikke er et hold, der har rytmen, som vi havde i efteråret.

- Når holdet ikke fungerer, er de enkelte spillere heller ikke så giftige, som de var i efteråret, siger Lars Søndergaard.

AaB ligger trods den dårlige spillemæssige periode på en tredjeplads i tabellen med 42 point efter 25 kampe.

- Ligaen svinger meget, og det er ekstremt tæt. Vi havde alle ting med os i slutningen af efteråret, men da sagde vi også, at det kunne gå den anden vej, siger Lars Søndergaard.

- To nederlag slider selvfølgelig på os. Det må vi rejse os fra. Man ved, det kan gå hurtigt i fodbold. Det er en udfordring for os at komme tilbage på sporet, men det er også det, man lærer af, siger AaB-træneren.

AaB's næste opgave er i midtugen, hvor returopgøret i pokalsemifinalen mod AGF skal spilles. Nordjyderne tabte 0-2 hjemme på Nordjyske Arena i første kamp.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip