AaB-træner: Rotation er nøglen til gode resultater

AaB sparede i mandagens kamp mod Silkeborg flere profiler frem mod torsdagens Europa League-kamp mod Dynamo Kiev.

Nøglespillere som Kasper Risgård og Rasmus Thelander var helt udeladt af truppen i Superliga-kampen mod Silkeborg.

AaB-træner Kent Nielsen slår dog fast, at det ikke handler om, at man er begyndt at prioritere Europa League højere end tidligere.

- Vi ved, at energi og overskud er en af nøglerne til at skabe gode resultater. Samtidig er vi godt tilfredse med dem, der kan komme ind og være med i stedet. Det har føltes rigtigt i vores program, fordi vi har haft spillerne til det, siger Kent Nielsen.

En af de spillere, der fik chancen i AaB’s startopstilling mod Silkeborg på grund af det pressede kampprogram, var Thomas Augustinussen. Han roser rotationssystemet.

- Jeg synes, det er modigt af Kent, at han roterer i sådan en kamp, og jeg synes, at det er dejligt. Også for mig selv, så jeg kan få noget spilletid.

- Det er sådan, man skal gøre i sådan et stramt program. Jeg tror, at alle er tilfredse med at spare nogle kræfter, så vi er klar til kamp på torsdag, siger Thomas Augustinussen.

AaB vandt mandagens opgør mod Silkeborg med 2-0. Det er fjerde sejr i træk i alle turneringer for nordjyderne, der dermed er tilbage i den bedste halvdel af Superligaen med 18 point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip