AaB-træner: Thelanders afgang svækker os

AaB kunne godt bruge en ny stærk spiller til det centrale forsvar, efter at superligaklubben torsdag solgte Rasmus Thelander til Panathinaikos.

Det mener AaB's nye cheftræner Lars Søndergaard, som ikke lægger skjul på, at salget af stopperen svækker nordjyderne forud for den kommende sæson i Alka Superligaen.

- Sådan noget svækker altid, når man mister en god spiller. Omvendt har Thelander været ude i et stykke tid, og der har især de to unge, Kasper Pedersen og Jakob Blåbjerg, samlet utrolig meget rutine og egentlig gjort det rigtig godt og vist et højt niveau.

- Og vi har stadigvæk Kenneth Emil Petersen, som også er en mulighed. Så vi har tre superliga-potentielle spillere. Og tre spillere til to pladser i midterforsvaret er ok, siger Lars Søndergaard.

Hvis AaB henter en ny spiller, så skal det derfor ikke være til bænken, lyder det fra AaB-træneren.

- Selvfølgelig vil vi godt have en fjerde stopper. Vi kigger lidt på, hvad der rører sig. Vi skal jo ikke have en spiller, der er fjerdevalg som midtstopper. Det duer ikke, fastslår Lars Søndergaard.

Med lidt over to uger til sæsonstart har AaB tålmodighed i forhold til eventuelle forstærkninger.

- Vi ser på, hvad der rører sig. Og vi har også en mulighed i at sætte Thomas Augustinussen ned som midtstopper, selv om han ikke er vant til det. Og vi har også nogle unge et step lavere nede - hos vores U19-spillere.

- Så vi mener, at vi lige nu og her på den korte bane kan løse det, vurderer Lars Søndergaard.

AaB tager i sæsonpremieren imod Esbjerg mandag 20. juli.

/ritzau/

 

Dagens Gossip