AaB-træner: Tredjepladsen er stadig inden for rækkevidde

Der er ikke meget kamp om pladsen i toppen af Alka Superligaen.

FC Midtjylland og FC København har sat sig solidt på første- og andenpladsen i tabellen, men der er anderledes spænding, når det kommer til kampen om bronzemedaljerne.

Her halser blandt andre AaB lige efter Randers på tredjepladsen. Randers ligger fire point foran AaB, efter at holdene spillede 1-1 i mandagens kamp. Det opgør kunne ellers have sendt AaB lige i hælene på Randers.

- Uanset, hvad der sagt og skrevet, så startede vi efter vinterpausen med at være ni point bagved Randers, og det synes jeg, at folk har glemt, siger AaB-træner Kent Nielsen.

- Kampen mod Randers var speciel. Vi slog ikke Randers, men vi tabte heller ikke, og det var næsten vigtigere. Hvis vi havde tabt den kamp, så havde tredjepladsen været langt væk. Nu står vi stadig med fire point op og 10 kampe endnu, så vi giver ikke op.

AaB-angriber Nicklas Helenius har heller ikke mistet håbet om tredjepladsen endnu.

- Jeg mener, at vi sagtens kan nå det endnu. Vi har bare fire point derop, og vi har stadig tro på tingene. Der er stadig 10 kampe tilbage, hvor vi kan hente de point, der skal til, siger Nicklas Helenius.

De forsvarende mestre har haft en smule problemer med at få spillet til at køre efter vinterpausen. Det er blevet til smalle sejre og nederlag til både Hobro og Sønderjyske i de seneste to kampe.

- Vi har spillet skidt, men det bliver stadig bedre. I kampen mod Randers synes jeg, at spillet i perioder så rigtig godt ud. Jeg har for eksempel ikke selv scoret nok, men som resten af holdet skal jeg bare klø på, og så skal der nok komme hul på bylden, siger Helenius.

AaB har ikke vundet i de seneste tre kampe, men det skal holdet forsøge at lave om på søndag, når holdet tager imod de stærke ettere fra FC Midtjylland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip