AaB-træner: Vi får point på en dårlig dag

Det var stort set første gang, at AaB besøgte FC Nordsjællands banehalvdel, da Anders K. Jacobsen efter 20 minutter bragte hjemmeholdet foran 1-0 i Aalborg mandag aften.

FC Nordsjælland fik dog senere udlignet føringen til slutresultatet 1-1. Et resultat, som Superligaens nummer to, AaB, ikke være utilfredse med vurderet ud fra spil og chancer.

Man havde en decideret off-day, indrømmer træner Kent Nielsen.

- Det var først og fremmest spillet med bolden, som var dårligt, og det er et sted, hvor vi ellers har ligget på et ekstremt højt niveau. Og så må man jo krige tingene hjem i stedet, og på den baggrund er jeg tilfreds med et point på en dårlig dag, siger Kent Nielsen.

Selv om FC Nordsjælland før kampen indtog en 11. plads i ligaen, så pressede de hjemmeholdet langt tilbage på banen, og de burde måske også have vundet kampen, indrømmer en af profilerne på AaB-holdet.

- Set over hele kampen kan vi godt være tilfredse med det ene point. De var bedre på bolden end os, og der er ingen tvivl om, at hvis de havde været mere kyniske, så havde de vundet kampen, siger Kasper Kusk.

Han ser det dog som en undtagelse, at man ikke sigter mod sejren på hjemmebane.

- Vi vil selvfølgelig altid vinde vores hjemmekampe, men når det er sagt, så kan vi godt bruge ét point på en mindre god dag.

AaB er med det ene point to point efter FC Midtjylland på førstepladsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip