AaB-træner: Vi har gode minder fra Slagelse

AaB tabte i torsdags med hele 0-6 ude til Steaua Bukarest i den første kamp i Europa Leagues gruppespil, så der er noget at rette op på mandag aften i udekampen mod FC Vestsjælland.

AaB har ikke tabt de seneste otte udekampe i Superligaen eller siden 23. marts, så nordjyderne har et statistisk godt grundlag på den front.

Over for det står dog, at AaB ikke formåede at besejre FC Vestsjælland i de tre indbyrdes opgør i sidste sæson.

Til gengæld var det på Harboe Arena Slagelse, at AaB den 11. maj via 0-0 sikrede sig klubbens fjerde danske mesterskab.

- Vi har gode minder fra Slagelse, måske ikke så meget spillemæssigt, men mere resultatmæssigt, for 11. maj var i sagens natur en stor dag for os, siger AaB-træner Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Vi har stor respekt for et erfarent FC Vestsjælland-mandskab og forventer, at det bliver lige så svært som ved vores to besøg i sidste sæson.

- FC Vestsjælland er i gang med en videreudvikling af spillestilen med gode offensive idéer, og der har indtil videre været mange mål i deres kampe, siger Kent Nielsen.

AaB-træneren advarer især mod Slagelse-mandskabets offensiv, som ofte er anført af Rasmus Festersen og den tidligere AaB-spiller Anders Due.

- I FC Vestsjællands omstillinger er især Rasmus Festersen en farlig herre, ligesom vores tidligere spiller Anders Dues kvalitetsindlæg er velkendte.

- For vores vedkommende handler det om at fortsætte takterne fra vores intense kamp i seneste spillerunde mod FC København, og ud over at arbejde hårdt og fokuseret er effektivitet, præcision, bevægelighed og kreativitet nøgleord for os, siger Kent Nielsen.

AaB vandt 1-0 hjemme over FCK i forrige weekend. Til kampen mod FC Vestsjælland, hvor Kasper Risgård kan spille sin kamp nummer 200 for AaB, må holdet undvære Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Donny Gorter, Rasmus Jönsson, Mathias Thrane, Frederik Børsting og Lukas Spalvis, der alle er ude med skader.

Kampen begynder klokken 19.

/ritzau/

 

Dagens Gossip