AaB-træner: Vi skal holde Zagreb nede på få chancer

Trods et 0-1-nederlag i første opgør mod Dinamo Zagreb er AaB-træner Kent Nielsen positiv omkring holdets muligheder i returopgøret i tredje kvalifikationsrunde til Champions League.

Kent Nielsen har god tiltro til AaB's muligheder, selvom der venter en svær opgave mod kroaterne på udebane.

- Vores indgang til kampen vil være den samme, nemlig at stå kompakt og holde dem nede på få chancer.

- Vi ved også, at det kan blive et spørgsmål om tålmodighed og dygtighed for, at det kan lykkes for os, men vi er meget afklaret med, hvordan vi gerne vil have, kampbilledet skal se ud.

- Det betyder også, at kampen muligvis først bliver afgjort i slutfasen, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

I lørdagens superligakamp ude mod OB havde AaB store problemer med at få spillet til at fungere, men det endte med, at nordjyderne fik tilkæmpet sig et 1-1-resultat.

- Overordnet set var det en lidt blandet præstation i lørdags mod et fint og afklaret OB-hold. Vi fik et point, og det var vi glade for, så vi kunne fastholde det at skabe resultater, og vi synes også klart, at vi fysisk ser godt ud, hvilket vi er tilfredse med.

- Kampen er nu lagt til side, og stort set siden klokken 19.15 lørdag aften har forberedelserne til onsdagens kamp været i gang. Vi glæder os enormt meget og er meget bevidste om, at det er svære odds, vi er oppe mod.

- Ligegyldig hvor stor eller lille procentdel vores chance er, så tror vi på at det kan lade sige gøre - og vi agter at spille vores mulighed, fastslår Kent Nielsen.

På skadeslisten har AaB fortsat Rasmus Jönsson, Gilli Sørensen og Søren Frederiksen, mens Henrik Dalsgaard heller ikke er kampklar efter sit skadesforløb.

Endelig er Viktor Ahlmann udtaget til det danske U20-landsholds træningssamling i denne uge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip