AaB-træner: Vigtigt at være i boldbesiddelse i Brøndby

Brøndby og AaB vil ifølge AaB-træner Kent Nielsen komme til at udkæmpe en hård duel om at være i boldbesiddelse i søndagens superligaopgør på Brøndby Stadion.

Det hold, der klarer den opgave bedst, vil stå med de bedste muligheder.

- Både vi og Brøndby har et fint presspil, og der kommer til at foregå en slags kamp i kampen om at tiltvinge sig overtaget, da begge hold ønsker at være mest muligt i boldbesiddelse, siger Kent Nielsen til AaB's hjemmeside.

Sidste sæsons mestre spillede i sidste uge 0-0 mod Randers FC og slog i midtugen portugisiske Rio Ave med 1-0 i Europa League.

AaB er ifølge Kent Nielsen kommet styrket ud af begge opgør.

- Vores seneste kampe mod Rio Ave FC og Randers FC har givet selvtillid, og især defensivt har vi set stærke ud. Mod Rio Ave viste vi i en helstøbt og disciplineret præstation også gode offensive takter, og de ting skal vi bringe med os til Brøndby Stadion, siger Kent Nielsen.

Anfører Rasmus Würtz er i karantæne mod Brøndby, mens Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson og Lukas Spalvis er ude med skader.

Målmand Nicolai Larsen vender tilbage til truppen efter karantæne mod Rio Ave i Europa League.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip