AaB-træner vil fortsat ikke drømme om guld

Skrevet af admin

17/03/2014

Mest læste i dag

Der var sæsonrekord på Nordjyske Arena søndag aften, hvor flere end 11.500 var mødt op for at se AaB’s topopgør mod FC Midtjylland.

Og euforien på lægterne ville ingen ende tage, da det stod klart, at AaB tog en vigtig 1-0-sejr og nu nærmer sig ligaens førsteplads.

Alligevel mener AaB-lejren ikke, at der lugter af guld i Aalborg. Nordjydernes cheftræner, Kent Nielsen, understreger, at det er en placering i top-fire, der er den officielle målsætning.

- Det er ikke for at underspille vores rolle, men vi er meget bevidste om, at det er europæisk fodbold, der er vores mål.

- Vi er rigtig glade for de tre point mod Midtjylland, og vi er rigtigt glade for, at vi stadig er ubesejrede på hjemmebane, og det er mest de ting, der fylder noget hos os, siger Kent Nielsen.

Cheftræneren anerkender dog, at AaB har imponeret over en længere periode, men han mener fortsat, at hans mandskab har meget at bevise, når det virkelig gælder.

- Det er en meget lang periode, hvor vi har spillet godt. Det kan vi klappe os selv på skulderen over. Men vi mangler at bevise, at vi kan spille en hel sæson til ende på det her høje niveau. Det er den usikkerhedsfaktor, som vi ikke kender.

- Kan vi blive ved med at spille så godt og være så effektive, når vi nærmer os ligaens slutfase, så hører vi også til i den absolutte top, siger Kent Nielsen.

Heller ikke midtbaneprofilen Kasper Risgård vil på nuværende tidspunkt drømme om guld.

- I vil meget gerne snakke om guldkampen, men vi vil egentligt bare gerne være kedelige og tage én kamp ad gangen. I får mig ikke til at sige andet, end at vores mål er at komme til at spille europæisk fodbold, siger Kasper Risgård.

/ritzau/