AaB-træner: Vores chance mod Zagreb er 10 procent

Det bliver svært, når AaB drager mod Kroatien for at spille om Champions League-billetter i returopgøret mod Dinamo Zagreb, erkender AaB-træner Kent Nielsen.

Han er dog ikke bange for, hvad der venter spillerne på onsdag i Zagreb.

- Vores chance mod Zagreb ligger vel på 5-10 procent. Jeg er ikke bange for at møde dem, for jeg ved, at danske hold præsterer godt i de store kampe.

- Så jeg tror, vi har en mulighed. Vi skal steppe lidt op i forhold til sidst, men jeg tror på, at vi kan gøre det, siger Kent Nielsen.

Selvtilliden fejler ikke noget hos AaB-træneren, som ved, at chancerne er små for at avancere mod Dinamo Zagreb, der i onsdags slog nordjyderne 1-0 på Nordjyske Arena.

AaB-træneren og truppen har således store forhåbninger forud for kampen.

- Vi har en god fornemmelse omkring returopgøret. Vi ved godt, at vi skal op i gear, og at vi får det svært, men vi tager selvtilliden med os.

- Vi viste sidst, at vi i perioder var i stand til at gøre det svært for Zagreb. Vi anerkender, at vi skal møde et rigtig dygtigt hold, så vi skal bare være effektive, siger Kent Nielsen.

Selvom AaB-træneren gerne vil ud og spille kampe i Europa, er det største fokus på Superligaen. Han peger på, at det er i den hjemlige liga, AaB har en reel mulighed for at vinde en titel.

- Det eneste, vi kan gøre, er at forsøge at præstere på dagen, når vi kommer derned. Men overordnet set er der ingen tvivl om, at vi skal have størst fokus på Superligaen, for det er der, vores chancer er, siger Kent Nielsen.

Efter Zagreb-kampen venter FC Nordsjælland på Farum Park i næste spillerunde af Superligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip