AaB-veteran efter Brugge-nedtur: Ikke noget at gøre

Det viste sig som ventet som en umulig opgave for AaB at vende 1-3 fra den første kamp til samlet sejr i 1/16-finalen mod Club Brugge.

Nordjyderne tabte returkampen i Belgien torsdag aften med 0-3, og de klare cifre er et meget godt billede på styrkeforholdet mellem de to klubber netop nu, mener AaB's midtbanespiller Kasper Risgård.

- Det er ikke tilfældigt, at Club Brugge har lavet de resultater, de har i Europa. De er mindst en klasse over os.

- Man må anerkende, at det var en klassemodstander, vi mødte. Det er et rigtig, rigtig dygtigt hold. Meget homogent, og spillerne kender deres plads, siger Risgård.

Resultatet føjer sig ind i rækken af klare lussinger på udebane, hvor AaB nu har tabt fem europæiske udekampe i træk med sammenlagt 0-17.

Men AaB'erne var udmærket klar over risikoen for en ny øretæve, da de i pausen besluttede at satse alt i håbet om at lave en sensation.

- Vi forsøgte i starten af anden halvleg at gå helt op og satse og på den måde forsøge at lægge et pres på dem. Vi ville have ærgret os bagefter, hvis vi ikke havde prøvet noget, men det gjorde os sårbare bagude.

- Vi håbede, at de kunne blive lidt usikre, og det virkede okay til at starte med, men da de scorede til 2-0, var det ovre. Men vi prøvede trods alt, konkluderer Kasper Risgård.

Dermed er AaB som det sidste danske hold ude af de europæiske klubturneringer. Nordjyderne nåede i alt 12 kampe, inden det hele sluttede i Brugge.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip