AaB's næsten-debutant: Et meget ærgerligt resultat

Venstrebacken Jakob Blåbjerg kom og så, men han sejrede ikke, da fodboldklubben AaB onsdag aften spillede den første af to kampe mod Dinamo Zagreb i Champions League-kvalifikationens tredje runde.

Den 19-årige spiller, der i sin blot anden kamp for AaB's førstehold vikarierede for landsholdsspilleren Jakob Ahlmann, mener, at 0-1-nederlaget til de kroatiske mestre var lærerigt.

- Det er et meget ærgerligt resultat, siger Jakob Blåbjerg til nordjyske.dk.

- Vi holder dem nede på ganske få chancer, og vi har bestemt vores muligheder, som vi kunne have scoret på. I international fodbold er det bare de små marginaler og skarpheden på chancerne, der gør forskellen. Det må vi lære af, siger teenageren.

Jakob Blåbjerg gjorde det rigtig godt i store dele af kampen, hvor han spillede over for El Arbi Soudani, som for nylig havde succes med Algeriet ved VM.

Den unge dansker vil trods nederlaget ikke afskrive muligheden for at gå videre efter returkampen i Zagreb i næste uge.

- Jeg synes ikke, at det er umuligt at komme videre. De skal præstere stærkt på hjemmebane, hvis de skal sende os ud, så lad os nu se, siger AaB-spilleren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip