AaB's Risgård: Vi kom ud som lyn og torden

AaB hentede tre point i mandagens sene superligaopgør, da Viborg blev sendt hjem med en 5-0 sæk i bagagen. AaB var dominerende i hele opgøret og vandt fortjent. De første tre mål blev scoret på bare 12 minutter, og sejren var derefter aldrig i fare.

På midten spillede Kasper Risgård, der var tilbage efter en skade. Og midtbanespilleren kan sammen med resten af holdet glæde sig over at overvintre på andenpladsen med 32 point.

- Vi kom ud som lyn og torden og satte dem under pres fra start. Vi fik en rigtig god start og rystede Viborg, siger Kasper Risgård og fortsætter.

- Vi var på hjemmebane, så vi ville gerne op og presse dem og vise, at vi bestemte. Det synes jeg, at vi lykkedes ret godt med. Vi scorede nogle gode mål, og i perioder spillede vi fremragende fodbold, hvilket har været kendetegnede for vores efterår, fortæller han.

Også Kent Nielsen var glad for sejren, som han tilskriver et godt spillende og effektivt AaB-hold. Selvom mange afskrev Kent Nielsens unge mandskab efter salget af Nicklas Helenius, vidste cheftræneren godt, at der var krummer i det nordjyske hold.

- Det har været et stærkt efterår for os. Alle de spørgsmål, som blev stillet i sommer omkring vores angribere, er blevet besvaret. Holdet har steppet up, og det er ikke overraskende, men bestemt godt gået, at vi har præsteret på et så højt niveau i efteråret.

- Vi har været et af de meste stabile hold i denne halvsæson, vil jeg påstå. Så kan det godt være, at der har været flere kampe, som vi ikke har været tilfredse med, men det overordnede billede er meget overbevisende, siger han.

- Det er godt gået af en ung trup, som ikke har prøvet sådan noget før. Det er stærkt, at vi har kunnet blive ved med at holde et højt topniveau, og et generelt højt bundniveau, siger AaB-chefen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip