Aalborg-direktør: Barcelona kan trække fuldt hus

Skrevet af admin

24/02/2015

Mest læste i dag

Sportsligt kan FC Barcelona kun kaldes en skrækmodstander, men i Aalborg Håndbold glæder man sig til at kunne præsentere et af verdens bedste håndboldhold i Nordjylland i 1/8-finalen i Champions League.

Den spanske storklub - med den danske landsholdsspiller Jesper Nøddesbo på holdet - har i årevis hørt til i toppen af international håndbold. FC Barcelona har vundet Champions League otte gange - flere end nogen anden klub.

- Vi regner med at få totalt udsolgt med 4.600 tilskuere i Jutlander Bank Arena. Vi har et stort og trofast publikum, og det er dejligt at give tilbage til dem med en kamp mod et europæisk storhold som FC Barcelona, siger Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen.

Aalborgenserne har haft en besværlig sæson i Champions League, men spillede sig søndag aften akkurat videre til knockout-fasen med 23-23 på udebane i Ungarn mod Pick Szeged.

- Det er stort for os i Aalborg Håndbold at være blandt de 16 bedste hold i verden for andet år i træk, og vi glæder os til kampene mod FC Barcelona, der regnes blandt de absolutte favoritter til at vinde Champions League i denne sæson.

- Det er sådanne kampe, der er med til at løfte niveauet på alle fronter i klubben. Vort hold viste imponerende styrke og moral ved at tage til Ungarn og sikre sig det afgørende point i søndags, siger Jan Larsen.

Barcelona kommer til Aalborg 15. marts, mens der er returkamp i Spanien en uge senere.

/ritzau/