Aalborg fik knækket Mors-Thy til sidst

12/12/2014

Sander Sagosen tog et stort ansvar for Aalborg Håndbold i fredagens sejr på 27-25 over Mors-Thy i Boxer Herre Ligaen.

Den 19-årige norske playmaker scorede to afgørende mål i slutfasen og sikrede Aalborg en hårdt tilkæmpet sejr.

Først gjorde Sagosen det til 25-24, inden han på et straffekast bragte favoritterne foran med to.

Mors-Thy formåede længe at presse værterne, der var bagud i størstedelen af første halvleg.

Umiddelbart før pausen fik ålborgenserne kontakt, og de to hold kunne gå til pause ved stillingen 13-13.

Aalborg-træner Jesper Jensen kunne med tilfredshed se sine spillere åbne stærkt på de sidste 30 minutter med tre scoringer i træk til 16-13, men gæsterne fra Mors-Thy var ikke besejret.

Jan Paulsens mandskab kæmpede sig flot tilbage og kom foran 19-18.

Sander Sagosen, der kom til Aalborg før denne sæson som erstatning for Mads Mensah Larsen, blev topscorer for værterne med syv mål. Jac Karlsson fra Mors-Thy scorede otte gange.

Aalborg indtager ligaens andenplads efter suveræne KIF Kolding København, som tidligere på ugen led sæsonens første liganederlag til netop Aalborg.

KIF topper Boxer Herre Ligaen med 27 point foran Aalborg med 23 point. Ålborgenserne har dog spillet en kamp mere end KIF.

I fredagens anden kamp vandt Bjerringbro-Silkeborg på udebane med 28-20 over Lemvig-Thyborøn. Bjerringbro-Silkeborg indtager ligaens fjerdeplads.