Aalborg Håndbold får tiltrængt ligaoprejsning mod BSV

DM-sølvvindere fra Aalborg, der er kommet fint fra start i Champions League, har fået en knap så god begyndelse på den nye sæson i herrernes hjemlige håndboldliga.

Men onsdag aften lykkedes det at hente oprejsning efter de to seneste nederlag til Århus Håndbold og HC Midtjylland.

Hjemme i Gigantium kunne holdet fejre sæsonens tredje ligasejr efter otte kampe, da Bjerringbro-Silkeborg blev slået med knebne 23-22 efter en tæt afslutning.

Aalborg kom bedst fra start og kunne gå til pausen foran 14-10. Længe formåede holdet at fastholde et forspring på omkring tre mål, men fem minutter før tid havde BSV skabt fuld balance til 21-21.

Derefter lykkedes det Aalborg at score to gange, og først få sekunder før tid fik BSV reduceret til slutresultatet.

På hjemmebane vandt Skjern samtidig 30-24 over GOG. Første halvleg var ellers lige, men Skjern vekslede pausestillingen på 13-12 til en komfortabel sejr. Så nyttede det så lidt, at fynboernes Minik Dahl Høegh stred godt imod med 10 scoringer.

Heller ikke Tvis-Holstebro viste slinger i valsen i hjemlige omgivelser, da Skanderborg blev sendt hjem med et nederlag på 23-30. Allerede i første halvleg lagde hjemmeholdet afstand med en føring på 17-11.

Sønderjyske fuldbyrdede en god aften for hjemmeholdene med sejren på 35-24 mod Lemvig efter 16-11 ved pausen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip