Aalborg Håndbold får tiltrængt ligaoprejsning mod BSV

08/10/2014

DM-sølvvindere fra Aalborg, der er kommet fint fra start i Champions League, har fået en knap så god begyndelse på den nye sæson i herrernes hjemlige håndboldliga.

Men onsdag aften lykkedes det at hente oprejsning efter de to seneste nederlag til Århus Håndbold og HC Midtjylland.

Hjemme i Gigantium kunne holdet fejre sæsonens tredje ligasejr efter otte kampe, da Bjerringbro-Silkeborg blev slået med knebne 23-22 efter en tæt afslutning.

Aalborg kom bedst fra start og kunne gå til pausen foran 14-10. Længe formåede holdet at fastholde et forspring på omkring tre mål, men fem minutter før tid havde BSV skabt fuld balance til 21-21.

Derefter lykkedes det Aalborg at score to gange, og først få sekunder før tid fik BSV reduceret til slutresultatet.

På hjemmebane vandt Skjern samtidig 30-24 over GOG. Første halvleg var ellers lige, men Skjern vekslede pausestillingen på 13-12 til en komfortabel sejr. Så nyttede det så lidt, at fynboernes Minik Dahl Høegh stred godt imod med 10 scoringer.

Heller ikke Tvis-Holstebro viste slinger i valsen i hjemlige omgivelser, da Skanderborg blev sendt hjem med et nederlag på 23-30. Allerede i første halvleg lagde hjemmeholdet afstand med en føring på 17-11.

Sønderjyske fuldbyrdede en god aften for hjemmeholdene med sejren på 35-24 mod Lemvig efter 16-11 ved pausen.