Aalborg Håndbold henter spansk kraftkarl

Aalborg Håndbold har skrevet en toårig kontrakt med den bomstærke spanske højreback Isaias Guardiola, der skifter fra den tyske topklub Rhein-Neckar Löwen.

Det meddeler klubben torsdag.

Direktøren i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, glæder sig over at kunne råde over den 29-årige spanier, der med sine to meter og 103 kilo bliver lidt af en håndfuld for de andre danske ligahold.

- Guardiola kommer med stor fysisk styrke og international rutine. Han har spillet på absolut topplan i Spanien og Tyskland i 10 sæsoner og har desuden flere kampe på det spanske landshold, siger Jan Larsen i en pressemeddelelse.

Isaias Guardiola ser frem til at prøve kræfter med dansk håndbold i den kommende sæson.

- Jeg glæder mig til at komme til Aalborg Håndbold og spille i den danske liga. Min ambition er at spille i en topklub, og det får jeg til fulde indfriet i Aalborg, hvor jeg er sikker på, vi får et stærkt hold, der er med i top fire i ligaen i de kommende sæsoner.

- Jeg har blandt andet fulgt holdet i Champions League, og jeg synes, det tegner rigtigt spændende, siger Isaias Guardiola.

Fra 2010 til 2012 repræsenterede han den spanske storklub Ciudad Real, inden han for to sæsoner siden skiftede til Rhein-Neckar Löwen i den tyske Bundesliga.

Aalborg sender omvendt både profilen Mads Mensah Larsen og cheftræner Nikolaj Jacobsen til Rhein-Neckar Löwen i den kommende sæson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip