Aalborg Håndbold lider første nederlag efter pinlig start

24/09/2014

Når et håndboldhold kun scorer tre mål i første halvleg, så er der ikke ret store muligheder for, at holdet vinder kampen.

Det må spillerne fra Aalborg Håndbold sande, efter at klubben onsdag aften led sæsonens første nederlag i Herre Håndbold Ligaen.

Klubben tabte 16-23 ude til Århus Håndbold, men bag de ikke helt usædvanlige slutcifre gemmer sig en pinlig indsats fra gæsterne i første halvleg.

13-3 stod der på lystavlen til hjemmeholdet, da holdene gik til pause, og Aalborg-træner Jesper Jensen må have hævet stemmen ganske gevaldigt i pausen.

Det hjalp lidt mod slutningen af kampen, men spænding var der ingen af.

Mikkel Saad scorede fire mål for Århus Håndbold, mens Emil Berggren scorede det samme antal for Aalborg Håndbold.

Århus Håndbold har ni point for seks kampe, mens Aalborg Håndbold har syv point.

KIF Kolding København fører ligaen med 11 point, efter at klubben vandt 37-29 ude over Lemvig-Thyborøn.

Bo Spellerberg lavede hele 12 mål for det sejrende mandskab.