Aalborg Håndbold og KIF Kolding deler i DM-revanche

03/09/2014

Aalborg Håndbold var onsdag cirka 10 sekunder fra at besejre KIF Kolding København på udebane.

Men en scoring af hjemmeholdets franskmand Cyril Viudes sikrede sidste sæsons DM-guldvindere 20-20 på hjemmebane i Herre Håndbold Ligaen.

Dermed lykkedes det ikke for Aalborg Håndbold at få revanche for nederlaget til KIF Kolding i sidste sæsons DM-finale samt i Super Cuppen for nylig, men cheftræner Jesper Jensen og hans mandskab kan formentlig godt bruge det ene point.

Aalborg Håndbold havde dog nok taget begge point med hjem til Nordjylland, hvis ikke KIF Kolding-målmanden Marcus Cleverly havde leveret adskillige redninger midt i anden halvleg.

På det tidspunkt førte gæsterne 17-14, og Cleverly var lige kommet på mål i stedet for Kasper Hvidt. ligesom hjemmeholdet også havde sendt veteranen Lasse Boesen på banen.

I den modsatte ende holdt Ole Erevik et meget højt niveau i Aalborg-målet, selvom hjemmeholdet førte 11-9 ved pausen.

KIF Kolding har tre point efter de første to runder, mens Aalborg Håndbold har to point.