Aalborg Håndbold slår GOG efter drømmestart

23/02/2016

Aalborg Håndbold ligner efterhånden et af de otte hold, der kommer med i Boxer Herreligaens slutspil.

Tirsdag aften sørgede nordjyderne selv for at avancere til femtepladsen, da klubben på hjemmebane slog GOG med 31-28. Dermed er fynboerne forvist til sjettepladsen.

Kampen blev reelt set afgjort i de første 30 minutter, hvor nordjyderne var uhyre skarpe og hurtigt oparbejdede et forspring på adskillige mål. Dermed blev der aldrig spænding om udfaldet.

Henholdsvis syv og otte point adskiller GOG og Aalborg fra Skanderborg på niendepladsen. Skanderborg mangler seks kampe i grundspillet.

Fra begyndelsen af kampen tromlede nordjyderne de fynske gæster, og GOG-træner Jakob Larsen tog en hurtig timeout for at få ændret på den sløje start.

Timeouten var uden effekt, så han måtte allerede efter 12 minutter smide det grønne kort igen. På det tidspunkt var GOG bagud 3-8.

Sløjt forsvarsspil gjorde vilkårene svære for GOG-målvogterne Espen Christensen og Frank Mikkelsen, der heller ikke selv formåede at tage fra i første halvleg. Ved pausen var effektive Aalborg foran 19-12.

Det blev bedre for fynboerne efter pausen. Både offensivt og defensivt fik gæsterne greb om kampen, hvilket også skyldes, at Aalborg gik voldsomt ned i kadence.

Afstanden mellem holdene blev stille og roligt gjort mindre, men Aalborg havde så lang snor, at selv ikke en mindre god halvleg kunne forhindre holdet i at vinde med tre mål.