Aalborg Håndbold-træner: Nederlag er alarmerende

Formbarometeret peger i den forkerte retning for Aalborg Håndbold forud for søndagens skæbnekamp i Champions League.

I weekenden forpassede nordjyderne en oplagt chance for avancement til de europæiske 1/8-finaler med hjemmenederlag til ukrainske HC Motor Zaporozhye. Onsdag aften skuffede holdet så i den hjemliga liga med nederlag til Bjerringbro-Silkeborg.

Det bekymrer træner Jesper Jensen inden udekampen mod Pick Szeged, som skal resultere i point.

- Det er selvfølgelig alarmerende. Det havde været bedre at tage til Ungarn med en masse selvtillid i bagagen, men vi må jo håbe, at den trodsreaktion, der udeblev i dag (onsdag, red), kommer på søndag, siger Jesper Jensen til Nordjyske.

Han var skuffet over måden, hans hold tabte med 24-27 til Bjerringbro-Silkeborg på.

- Vi havde en fin mulighed for at rejse os efter i søndags, og hvis vi tror, at vi skal være noget i den her liga, skal vi kunne det. BSV gjorde, hvad de kunne, men det gjorde vi desværre ikke, siger træneren.

Inden weekendens sidste kampe i Champions League gruppe D er fire hold i spil til de to sidste pladser i 1/8-finalerne. Alle fire hold har seks point, men HC Motor Zaporozhye tabte allerede onsdag sin sidste kamp til gruppevinderen Kielce.

Aalborgs to øvrige konkurrenter, franske Dunkerque og Kadetten fra Schweiz, mødes lørdag.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip