Aalborg Håndbold-træner: Vi får det svært mod Mors-Thy

Aalborg Håndbold kommer på en svær opgave i mandagens kamp på udebane mod Mors-Thy Håndbold.

Det forudser Aalborg-træner Jesper Jensen.

- Mors-Thy Håndbold kom skidt fra start i deres første kamp ude mod HC Midtjylland, men det skal vi ikke lade os narre af, siger han til Aalborg Håndbolds hjemmeside.

- Vi har altid haft det vanskeligt på udebane mod Jan Paulsens (Mors-Thys træner) tropper, og det er vi også forberedte på at få mandag i Thisted.

- De er ét hold på udebane - et andet hold på hjemmebane, og så vil de gøre alt for at vinde over os for at komme på pointtavlen, siger træneren.

Mors-Thy Håndbold tabte 21-28 ude til HC Midtjylland i ligapremieren, mens Aalborg Håndbold vandt 28-24 hjemme over Skjern Håndbold.

- Generelt er jeg godt tilfreds med, hvor vi er som hold i forhold til tidspunktet på sæsonen. Der er fortsat elementer i spillet, der kan forbedres, og det skal de også nok blive kamp for kamp.

- Vi skal igen have vort forsvar til at fungere, og vi skal vinde målmandsduellen mod Dane Sijan (Mors-Thys målmand). Vi skal hurtigt frem ad banen og komme til de rigtige afslutninger, så vi ikke får skudt Sijan varm, siger Jesper Jensen.

Kampen mellem Mors-Thy Håndbold og Aalborg Håndbold begynder klokken 19.30 i Thisted.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip