Aalborg henter svensk forstærkning i Bundesligaen

Aalborg Håndbold har mandag forstærket sig med den svenske bagspiller Emil Berggren, der skifter fra Bergischer HC i Bundesligaen.

Nordjyderne har i første omgang givet 28-årige Berggren en kontrakt frem til nytår.

- Emil er en dygtig tovejs-spiller, der er fysisk stærk og kan dække alle tre pladser i bagkæden, siger Aalborg-direktør Jan Larsen i en pressemeddelelse.

- Da vi fik muligheden for at forstærke bagkæden i truppen med ham, valgte vi at slå til. Vi skal spille op mod 30 kampe inden nytår, og det kræver en bred og stærk trup, siger direktøren.

Emil Berggren har tidligere vundet det svenske mesterskab tre gange i træk med Sävehof, og masser af mål i Champions League fik Bergischer HC til at hente ham til tysk håndbold.

Nu glæder svenskeren sig til at prøve kræfter med den danske liga.

- Jeg glæder mig til at trække i Aalborg Håndbold-trøjen og være med til at spille i toppen af dansk håndbold. Jeg har fået et positivt indtryk af klubben og kender flere af spillerne i forvejen, så jeg glæder mig til at komme i gang, siger Berggren.

Herre Håndbold Ligaen starter den 30. august.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip