Aalborg holder fast i toppen med sejr over BSV

21/12/2013

Aalborg Håndbold var på en vanskelig opgave ude mod Bjerringbro-Silkeborg, men vandt kampen i Herre Håndbold Ligaen med 29-26 efter 13-13 ved pausen.

Aalborgenserne var skarpest mod slutningen af kampen, hvor målmand Ole Erevik også var med til at gøre livet surt for hjemmeholdet.

Hos Aalborg var det særligt Mads Mensah Larsen, der markerede sig, mens landsholdskollegaen Mads Christiansen fortsatte med at vise gode takter hos hjemmeholdet, der havde flyttet kampen til NRGi Arena i Aarhus.

Også Kristian Kjelling spillede sig op for BSV efter en svag første halvleg, men holdet må på syvendepladsen konstatere, at man efter ansættelsen af træner Per Carlén endnu ikke helt er der, hvor man gerne vil være.

Sejren betyder, at Aalborg fortsat kun er to point efter ligaens førende hold, KIF Kolding København, der vandt 23-16 på udebane mod TMS Ringsted.

De forsvarende mestre er ramt af nye uheld og kunne derfor ikke disponere over Torsten Laen og Stefan Hundstrup i opgøret.

I stedet måtte blandt andre Bo Spellerberg tage ekstra fat, og han blev med syv mål også kampens topscorer.

Nummer to, Skjern Håndbold, vandt også som forventet over Skanderborg med 41-31 og er kun ét point efter KIF. Henrik Møllgaard lavede ni mål for vestjyderne.

Der resterer en enkelt spillerunde mellem jul og nytår, inden ligaen går på standby, mens EM afvikles i blandt andet Herning.