Aalborg indløser den sidste semifinalebillet

22/03/2014

Aalborg skøjtede sig uden de store vanskeligheder til en 2-0-sejr hjemme over Rødovre i det syvende og afgørende kvartfinaleopgør mellem de to klubber.

Med sejren vinder Aalborg serien med samlet 4-3, og nordjyderne er dermed klar til DM-semifinalerne i ishockey.

Værternes Bjarke Møller knaldede efter otte minutters pucken op i nettaget bag Sebastian Dahm i Rødovre-målet.

Halvandet minut inde i anden periode stod Bjarke Møller for assisten, da Victor Öhman fortjent fordoblede nordjydernes føring.

Aalborg, der blev nummer tre i grundspillet, har mødt overraskende hård modstand i kvartfinalerne mod Rødovre. Men fredag aften satte aalborgenserne tingene på plads foran 3616 begejstrede tilskuere i Gigantium.

Det lykkedes aldrig for Rødovre at spille sig frem til de afgørende chancer, og så kunne Aalborg-spillerne fejre 2-0-sejren og pladsen i semifinalerne.

Sønderjyske, Herning og Frederikshavn har også sikret sig adgang til semifinalerne, som der trækkes lod til senere fredag.