Aalborg Kommune stopper ansattes e-røg

Det er slut med at ryge elektroniske cigaretter i Aalborg Kommunes sygehuse, skoler og offentlige bygninger generelt.

Magistraten i Aalborg har i dag besluttet at ligestille almindelige cigaretter og e-cigaretter i kommunens "regler om røgfri miljøer". Det oplyser DR Nordjylland.

Rådmand for sundhed og bæredygtig udvikling, Thomas Kastrup Larsen siger, at der er to væsentlige grunde til beslutningen.

- Den første er, at vi ikke vil have, at der kan ske misforståelser med hensyn til, om man må ryge inde eller ej. Den anden er, at e-cigaretterne også spreder dampe med forskellige kemikalier i, som man ikke kender omfanget af, og som kan være kræftfremkaldende, siger Thomas Kastrup Larsen.

I Kræftens Bekæmpelse er man glade for beslutningen.

- Så længe vi ikke ved om elektroniske cigaretter indeholder skadelige stoffer, så er E-cigaretter ikke den rigtige måde at tackle et rygestop på, siger projektchef i Kræftens Bekæmpelse Niels Them Kjær,.

- Det er langt bedre at bruge tilbud om rådgivning kombineret med nikotinplastre som er kontrolleret af myndighederne, siger Niels Them Kjær.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip