Aalborg og Århus Håndbold vinder og topper liga

Aalborg Håndbold er fortsat ubesejret i den bedste danske håndboldrække, efter at nordjyderne fredag aften overbevisende vandt 26-20 hjemme over GOG.

Det er blevet til to sejre og tre uafgjorte kampe for Aalborg Håndbold under den nye cheftræner Jesper Jensen i denne sæson.

Derimod har GOG fortsat ikke vundet på udebane, og fynboerne har skuffende tabt tre ud af fem kampe i denne sæson.

Fredag aften var der tale om en sikker sejr til Aalborg-mandskabet. Det stod allerede 14-11 ved pausen i Aalborg-favør, og den føring blev blot udbygget i anden halvleg.

Det rækker til en delt førsteplads for Aalborg Håndbold, som nu har syv point efter fem kampe. KIF Kolding København har også syv point efter blot fire kampe - samt en bedre målscore end nordjyderne.

Århus Håndbold vandt også fredag aften. Det blev til en 28-26-sejr ude over Mors-Thy, og dermed har aarhusianerne også syv point på en delt førsteplads med Aalborg og KIF Kolding København.

GOG har fire point i midten af rækken, mens Mors-Thy er placeret på næstsidstepladsen med blot to point efter fem kampe.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip