Aalborg Pirates hyrer britisk cheftræner

Ishockeyklubben Aalborg Pirates har fået ny cheftræner.

Britiske Paul Thompson skal stå i spidsen for ishockeymandskabet fra den kommende sæson, skriver klubben på sin hjemmeside.

Den afgående cheftræner Ronny Larsen fortsætter som assistenttræner i klubben, hvilket han også var, inden han overtog trænerposten.

46-årige Thompson har flere års trænererfaring blandt andet fra britisk ishockey og senest fra Allsvenskan-klubben Troja Ljungby i Sverige.

- Han er en meget engageret træner, som både er god til de unge talenter, og som samtidig kan få alle spillerne til at arbejde hårdt for klubben og for holdet, siger Morten Fals, bestyrelsesformand i Aalborg Pirates.

- Alt vi har hørt om Paul har været positivt. Vi har blandt andet snakket med spillere, der tidligere har haft ham, og alle har kun haft positive ord at fortælle, fortæller han.

Aalborg Pirates har netop ønsket at finde en trænerprofil, der også kan bidrage til talentudviklingen i klubben.

- Jeg er meget begejstret over, at Aalborg Pirates har givet mig udfordringen som cheftræner i klubben. Vi har haft meget positive samtaler omkring klubbens vision og fremtiden, som jeg glæder mig til at være en del af.

- Jeg har gode minder fra Aalborg, da jeg i 2007 besøgte byen med Coventry Blaze til Continental Cup. Klubben har et fantastisk setup, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger Paul Thompson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip