Aalborg sikrer semifinaleplads med sejr i Midtjylland

Aalborg Håndbold skulle bare bruge uafgjort i udekampen mod FC Midtjylland i Boxer Herreligaens slutspil for at sikre en semifinaleplads, men aalborgenserne lod sig ikke nøjes.

Aalborg viste sig gennem hele kampen et niveau stærkere end midtjyderne, og de sejrede fortjent med 29-26 efter pauseføring på 17-15.

Det var Aalborgs tredje sejr af de hidtil fire spillede kampe i slutspillet, og sammen med Bjerringbro-Silkeborg har nordjyderne nu sikret sig en plads i semifinalen.

HC Midtjylland og GOG Håndbold har kun ét point hver i puljen, og med kun to kampe tilbage for alle holdene er de ni og otte point, som Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg har, rigeligt til at gå i semifinalen.

Den sidste spænding i gruppen består nu i, hvilket af de hold der går videre som etter i puljen, og dermed skal møde nummer to fra den anden pulje.

Her slås KIF Kolding København, Skjern Håndbold og Team Tvis Holstebro en tæt kamp om de to semifinalepladser, mens Århus Håndbold er tæt på at være hægtet af i puljen med kun to point på kontoen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip