Aalborg sikrer semifinaleplads med sejr i Midtjylland

Skrevet af admin

19/04/2015

Dagens topnyheder

Aalborg Håndbold skulle bare bruge uafgjort i udekampen mod FC Midtjylland i Boxer Herreligaens slutspil for at sikre en semifinaleplads, men aalborgenserne lod sig ikke nøjes.

Aalborg viste sig gennem hele kampen et niveau stærkere end midtjyderne, og de sejrede fortjent med 29-26 efter pauseføring på 17-15.

Det var Aalborgs tredje sejr af de hidtil fire spillede kampe i slutspillet, og sammen med Bjerringbro-Silkeborg har nordjyderne nu sikret sig en plads i semifinalen.

HC Midtjylland og GOG Håndbold har kun ét point hver i puljen, og med kun to kampe tilbage for alle holdene er de ni og otte point, som Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg har, rigeligt til at gå i semifinalen.

Den sidste spænding i gruppen består nu i, hvilket af de hold der går videre som etter i puljen, og dermed skal møde nummer to fra den anden pulje.

Her slås KIF Kolding København, Skjern Håndbold og Team Tvis Holstebro en tæt kamp om de to semifinalepladser, mens Århus Håndbold er tæt på at være hægtet af i puljen med kun to point på kontoen.

/ritzau/