Aalborg-træner inden Barcelona-møde: De er Europas bedste

Aalborg-træner Nikolaj Jacobsen havde på forhånd håbet på, at Aalborg ville trække Barcelona eller Kiel ved tirsdagens lodtrækning til 1/8-finalerne i Champions League i håndbold.

Han var tilfreds, da Barcelona kom op af bowlen til nordjyderne.

- Vi vidste, at de tre hold, vi kunne trække, ville blive mere end svære. For publikum og Aalborg som by er det stort at kunne præsentere deres verdensstjerner. Uden at genere nogle af de andre hold, er Barcelona det bedste hold i Europa lige nu, siger Nikolaj Jacobsen.

- For spillerne – særligt de unge – bliver det fantastisk stort. På hjemmebane håber vi at kunne presse dem, men ellers gælder for vores vedkommende om at give den gas og så se, hvad det ender med.

Et samlet avancement er formentlig for meget at drømme om, og Nikolaj Jacobsen har da heller ikke lagt sig fast på noget succeskriterium over de to kampe.

- Jeg er bare glad for at have trukket Barcelona. De har blandt andet slået Paris med 10 mål, så jeg gider ikke sætte et succeskriterium op. Når vi går fra banen, har vi gjort, hvad vi kunne, og så kan man ikke forlange mere, siger Jacobsen.

Den første kamp spilles i Gigantium i Aalborg i perioden fra 19. marts til 23. marts. Returkampene skal spilles fra 26. marts til 30. marts.

/ritzau/

 

Dagens Gossip