Aalborg-træner kræver sejr i CL-kamp: Så får vi ro på

Aalborg Håndbold vandt slaget mod de franske mestre fra Dunkerque i den første kamp i årets Champions League.

To overraskende point blev sat ind på den nordjyske konto efter en flot indsats på den vanskelige udebane i søndags.

Nu venter hjemmekampen mod den på papiret nemmere modstander Kadetten Schaffhausen i Gigantium på søndag.

- Vi glæder os rigtig meget til at vise os frem i Champions League for første gang i denne sæson på hjemmebane.

- Det er vigtigt, at vi beskytter de to bonuspoint, vi fik i Frankrig i søndags. Så vi skal selvfølgelig vinde på hjemmebane. Men det er bestemt ikke uden respekt for Kadetten. Vi ved godt, at de er rigtig dygtige, siger Aalborg-træner Jesper Jensen.

Han minder om, at schweiziske Kadetten Schaffhausen i lange perioder spillede lige op med det polske storhold Vive Kielce, som dog vandt 33-28 over schweizerne i sidste ende.

- Men hvis vi skal gøre os forhåbninger om at gå videre til 1/8-finalerne i Champions League, så skal vi vinde sådan en kamp på hjemmebane, lyder kravet fra Jesper Jensen.

- Kan vi komme af sted med fire point efter de første to kampe, så kan vi få ro på. Så er det os, de andre hold skal indhente. Og det vil være en rigtig rar følelse, siger han.

Kadetten Schaffhausen har et mandskab med stor international rutine, og bortset fra sidste sæson har holdet deltaget i Champions League de seneste mange år som national mester.

Holdet, som trænes af den tidligere tyske landsholdsstjerne Markus Baur, har deltaget i Champions League otte gange og er to gange nået frem til 1/8-finalerne.

En ting er derfor sikkert. En dansk sejr vil kræve langt bedre forsvarsspil af Aalborg-spillerne, end de viste i midtugens skuffende liganederlag ude til HC Midtjylland.

- Vi er utrolig trætte af den måde, vi fremstillede os selv på nede i Midtjylland. Det er ikke det niveau, vi gerne vil vise.

- Der er rigtig stor irritation i truppen over, at vi ikke præsterede i sådan en kamp. Det må vi håbe, at vi som hold formår at få løsnet op for.

- Der skete lidt det samme inden kampen i Frankrig, hvor vi blev revet midt over nede i Aarhus, så lad os håbe, at vi rejser os og viser os fra den side, vi gerne vil kendes for, fastslår Jesper Jensen.

Kampen mellem Aalborg og Kadetten spilles søndag klokken 16.50.

/ritzau/

 

Dagens Gossip